Producten

 

Knip Lokaal houdt van haar en werkt daarom alleen met producten die het beste voor hebben met jouw haar. Zo zijn de merken die wij gebruiken geen van allen getest op dieren.

N.4 High Performance Hair Care gebruikt de hoogste kwaliteit essentiële oliën en extracten om beschadigingen te herstellen en het haar jong, soepel en fris van kleur te houden. Het reinigt zacht zonder harde sulfaten en  styled zonder onttrekkende alcohol. Alle ingrediënten die slecht kunnen zijn voor de mens en dier, het milieu en onze planeet zijn uit de producten van N.4 verwijderd; de 100% veganistische, sulfaatvrije, glutenvrije en parabenenvrije formules zijn nooit en te nimmer getest op dieren.

De haircare-producten van KEVIN.MURPHY zijn geïnspireerd door de beste duurzame ingrediënten uit de natuur zoals essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten. Alle producten van KEVIN.MURPHY zijn sulfaat- en parabeen vrij.

Voor kleuren en spoelen gebruiken wij Pur Hair. Zonder gebruik van chemische toevoegingen zorgen deze producten voor langer kleurbehoud en meer glans.

Het assortiment van Sebastian haarproducten kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en wordt gebruikt in haarsalons over de hele wereld.

 

Sebastian Professionals heeft een breed assortiment aan verzorgingsproducten voor het haar die te verkrijgen zijn in verschillende lijnen. Iedere lijn beschikt over een Sebastian shampoo en conditioner voor een ultieme verzorging en reiniging van het haar, zijn er essentiële treatment producten te verkrijgen die het haar beschermen en levendig houden en zijn er styling producten om het haar te modelleren met een perfecte hold en glans.

Knip Lokaal  •  Kort Rapenburg 11a  •  2311 GC Leiden